Izvor: RTS, 01.Jan.2024, 09:27

Прве две бебе рођене у ГАК Вишеградска, један секунд после поноћи

Прве бебе ове године рођене су у ГАК Вишеградска, обе у првој секунди нове године, кажу у тој установи.
Рођен је дечак на рођењу тежак 3.920 грама и дугачак 51 центиметар, и девојчица дугачка 51 центиметар и тешка 3.800 грама.
Анастасија је четврта беба >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у породици Митровић и њу код куће чекају два брата и сестра. Алекса је такође четврта беба у породици Конић, и код куће га жељно ишчекују три сестре.

У последња 24 сата у ГАК Вишеградска рођено је 10 беба, једнак број дечака и девојчица.
"На пријему су дежурала три лекара и две бабице док су у породилишту била још четири лекара, уз два педијатра и два анестезиолога који су били на располагању пацијентима. Ово је одличан почетак године, важно је да су све маме и бебе добро, а ми ћемо наставити овако уз све колеге у другим породилиштима", рекла је докторка Татјана Досев.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.