Izvor: RTS, 01.Jan.2024, 08:52

Председник Вучић честитао грађанима Нову годину

Председник Србије Александар Вучић честитао је грађанима Нову годину, рекавши да је 2023. година била тешка и изазовна, не само за Србију, већ и за цео свет.
"Ипак, са надом и снагом какву има ретко који народ, наша земља је одлучила и потврдила да нема >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << стајања. Добили смо огромно поверење грађана, како бисмо наставили да градимо осмех наше Србије, улажемо у образовање, науку, здравство, инфраструктуру и општи развој. , сарађујући са свима, уз очување традиционалних пријатеља“, навео је Вучић на Инстаграму.

Председник је додао да Србија више не чека прилике, већ их ствара.
"А када постане још теже - сетимо се зашто смо почели и за кога све ово радимо и тада сваки напор постаје далеко лакши. Драги грађани Србије, желим вам свако добро, здравље, успех и напредак! Да у весељу и са надом дочекујемо сваку следећу годину, уверени да можемо да остваримо све снове за нашу породицу и нашу једину, најлепшу и поносну Србију! Срећна нам свима Нова година! Идемо даље! Живела Србија!", истакао је Вучић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.