Od krpenjače do kompjutera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Od krpenjače do kompjutera"

Večerašnjim otvaranjem izložbe radova i fotografija, kao i izvođenjem performansa"Uhvati svetlost", u kikindskom Narodnom muzeju završava se ovogodišnji letnji kamp za decu "Od krpenjače do kompjutera".

Tradicionalni letnji kamp "Od krpenjače do kompjutera" ima etnološki karakter i podruzemeva igranje tradicionalnih, društvenih i kompjuterskih igara.

I ove godine poseban deo kampa činile su kreativne i dramske radionice. Centralna tema ovogodišnjeg kampa bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je - fotografija.

Polaznici kampa, oko 30-tak devojčica i dečaka od 7 do 11 godina donosili su svoje porodične fotografije i zajedno sa roditeljima kreirali mini izložbu.

U kreativnim radionicama tokom trajanja kampa izrađivali su foto-aparate od različitog materijala, fotografisali na određene teme, a posetili su i foto studio. Svi radovi nastali na letnjem kampu biće predstavljeni večeras osetiocima kikindskog Narodnog muzeja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.