Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuda večeras

NOVI SAD - Premijera baleta „Labudovo jezero", biće izvedena na sceni „Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta. Početak je u 19 časova. „Ja ili neko drugi" naziv je drame Maje Pelević, koja se igra na sceni „Pera Dobrinović" , od 19 časova i 30 minuta.

U okviru manifestacije „Dani Japana u Novom Sadu", u Velikoj sali Kulturnog centra grada, biće prikazana kraća revija japanskih animiranih filmova. Počeće filmom „Nindža >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Skrol" snimljenim 1993. godine. To je akcioni triler, čija se radnja odvija u feudalnom Japanu. Traje 90 minuta, a projekcija je od 20 časova. Predstavljanje knjige profesora doktora Dejana Kosanovića „Visoka filmska škola 1946-1950", biće održano u Art klubu Kulturnog centra grada. Osim autora u programu će učestvovati profesor Ljubomir Radičević, Andrija Dimitrijević, Danica Aćimović i Predrag Rava. Istovremeno će biti promovisan i prvi školski film studenata prve godine filmske škole iz 1947. godine, „Prosjak Luka". Program počinje u 19 časova.

U Velikoj sali bioskopa „Arena" prikazuju film „10.000 godina pre nove ere" od 17 i 18 časova i 45 minuta. Ostvarenje "Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit" na programu je od 21 i od 23 sata. U Maloj sali istog bioskopa film "Horton" možete gledati od 17 i 30 i 19 časova i 45 minuta. Film „Brac - šminkerke" počinje u 22 časa.

U bioskopu „Jadran" prikazuju film „Čitulja za Eskobara" od 18 i 45, 20 i 30 i od 22 časa i 30 minuta.

U Kulturnom centru Novog Sada od 21 sat film prikazuju film „Podneblja" i od 23 časa fim „Dvostruka igra".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.