Војводина данас против Нишлија на „Карађорђу“ тражи прву победу у домаћем првенству

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Avg.2023, 08:13

Војводина данас против Нишлија на „Карађорђу“ тражи прву победу у домаћем првенству

Фудбалери Војводине у оквиру четвртог кола домаће Супер лиге дочекаће Раднички из Ниша на „Карађорђу“. Утакмица почиње у 19 часова. Фото: ФК Војводина Војводина у овом мечу тражи своју прву победу у сезони, како је до сада претрпела два пораза од вечитих ривала, док је у Крушевцу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << против Напретка освојен само бод.
„Ми настављамо наше упознавање и наш ход ка ономе чему тежимо. Очекивања од првог дана морају да буду иста, а то је прво да будемо свесни где смо и за који клуб играмо и да је то један посебан клуб. Момци треба да имају задовољство што су ту и да то пренесу на терен. Ако то буду радили на начин на који тражимо, неће бити проблема. Ни у једном тренутку не желим да потценим противника, али ми хоћемо да будемо ти који ће у сваком тренутку желети да доминирају на терену. Није реално да буде то свих 90 минута, али уколико буде, нећу имати ништа против“, рекао је тренер Ранко Поповић уочи меча.
Тренер Воше признао је да је узбуђен пред деби пред навијачима на „Карађорђу“.
„Трему немам, али сам узбуђен. Публика је захтевна, али то и хоћемо. Када неко нешто од тебе очекује, то значи да те поштује. А када те неко поштује, изађи на терен и врати поштовање, односом и радом. Ако то буде на потребном нивоу, резултати ће доћи“, рекао је Поповић.
Иначе, Воша наставља са акцијом од прошле сезоне, карте за источну трибину за утакмицу биће БЕСПЛАТНЕ за све који дођу на исток са обележјима Фудбалског клуба Војводина.
На дан утакмице карте ће се продавати на благајни стадиона од 16 часова.
Završeni radovi u Stražilovskoj i na delu Bulevara oslobođenja – danas puštanje u saobraćaj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина данас против Нишлија на „Карађорђу“ тражи прву победу у домаћем првенству се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.