Војводина се појачала Грузијцем, Зукић продужио уговор

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Avg.2023, 09:55

Војводина се појачала Грузијцем, Зукић продужио уговор

Нови члан ФК Војводина од јуче је Гурам Гиорбелидзе. Он у Војводину стиже из Динамо Батумија из Грузије и игра на позицији левог бека. Фото: ФК Војводина Гиорбелидзе има 27 година, поникао је у Болниси академији у Грузији, где је још играо за Дилу, из које је лета 2020. године отишао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у аустријски Волфсбергер. После Аустрије, наступао је за немачки Динамо из Дрездена и пољски Заглебје Лубин, из ког је отишао на позајмицу у Динамо Батуми.
Такође, он је и репрезетативац Грузије, за коју је од дебија у марту 2021. уписао 11 наступа.
Гиорбелидзе је са „старом дамом“ потписао уговор на две године и не крије задовољство због доласка у Војводину.
„Био сам срећан када ме је позвала Војводина, јер знам да је у питању један од највећих клубова у Србији. Када сам добио понуду, нисам оклевао, радујем се новом искуству. Даћу све од себе за свој нови клуб и за навијаче о којима сам такође чуо лепе ствари. Никада нисам раније био у Србији, али имам много пријатеља одавде и чуо сам само најлепше ствари и једва чекам да почнем своју нову етапу у каријери“, рекао је Гурам Гиорбелидзе.
Дејан Зукић продужио је уговор са „старом дамом“. Фото: ФК Војводина Зукић је дете Војводине, прошао је све млађе категорије, а у децембру 2021. године постао је најмлађи играч са 100 одиграних мечева у дресу „старе даме“. Зукић је до тог јубилеја стигао са само 20 година и седам месеци.
Он је рекао да је поносан и срећан због продужетка сарадње са својим матичним клубом, на још три године.
„Данас сам продужио уговор са Вошом трећи пут, што показује неко узајамно поверење које имамо. Иако на старту сезоне пролазимо кроз тежак период, верујем да је пред нама успешна сезоне. Важно је да у клубу функционише све како треба, од управе до стручног штаба до свлачионице и зато сам убеђен да ћемо све пребродити. Очекујем већ за викенд у Крушевцу преокренемо ситуацију у нашу корист и да започнемо један позитиван низ“, рекао је Зукић.
Зукић је до сада одиграо 157 утакмица за своју „стару даму“, уз учинак од 23 гола и 11 асистенција.
Fudbaleri Čukaričkog protiv Olimpijakosa ili Genka u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина се појачала Грузијцем, Зукић продужио уговор се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.