Војводина сутра гостује Црвеној звезди – из Воше најављују офанзиван приступ на старту сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 17:15

Војводина сутра гостује Црвеној звезди – из Воше најављују офанзиван приступ на старту сезоне

Фудбалери „старе даме“ у недељу од 20 часова гостују Црвеној звезди у првом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије, а у Војводини су оптимисти пред нове изазове на старту сезоне. Фото: Градске инфо Помоћни тренер Војводине Бојан Незири најавио је офанзивну игру своје екипе у дербију >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Црвеном звездом. „Утакмица са Звездом представља за нас један велики изазов, као и сваки дерби на „Маракани“. Идемо тамо отвореног гарда, да се покажемо у најбољем светлу против реномираног противника. Нови тренер Звезде променио је пола састава, за кратко време успео је да направи велике ствари. Поштујемо их, али не идемо са страхом. Утакмице са Звездом су посебан мотив и за све наше играче да се докажу на прави начин пред испуњеним трибинама“, рекао је Незири.
Он се осврнуо и на кадровску ситуацију и најављује промене у саставу. „Током поподневног тренинга морамо видети са лекарским тимом, јер се одређени број играча пожалио на ситне нелагоде након утакмице са АПОЕЛ-ом. Више ћемо знати тек после вечерашњег тренинга како ће изгледати наш почетни састав, али сигурно да ће бити промена. Шансу ће добити неки млади играчи да се докажу, али ми верујемо у њих и сви који добију шансу треба да је искористе максимално. На располагању имамо 24, 25 играча и сваки од њих мора да буде свестан који клуб представља и да ми рачунамо на све. Имамо квалитетан скуп појединаца, у сваком тренутку сваки од њих мора да буде спреман да помогне екипи“,  истакао је Незири.
Помоћни тренер Војводине најавио је и повратак Малбашића и Кајевића, који су пропустили меч на Кипру. „Очекујемо да ће се Малбашић и Кајевић вратити за утакмицу против АПОЕЛ-а. Почели су да тренирају, тако да постоје назнаке да ће до реванша бити потпуно спремни. Опет кажем, утакмица са Звездом је сутра, али нам је у подсвести и реванш са Кипранима, јер смо у другом полувремену показали добру игру и да сваком противнику можемо да направимо проблем, баш као што верујемо да можемо и сутра Црвеној звезди. Ми увек желимо да се надигравамо, јер је то наша тренерска филозофија. Тако желимо да играмо и сутра у Београду, али и у четвртак против АПОЕЛ-а, где читава спортска јавност очекује да види праву Војводину“, нагласио је Незири.
Утакмица Црвена звезда – Војводина на програму је у недељу у 20 часова.
Džonatan Bolingi novi igrač Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина сутра гостује Црвеној звезди – из Воше најављују офанзиван приступ на старту сезоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.