Раднички и Војводина ремизирали у Крагујевцу, Вождовац бољи од Новог Пазара

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 19:49

Раднички и Војводина ремизирали у Крагујевцу, Вождовац бољи од Новог Пазара

Фудбалери Радничког из Крагујевца ремизирали су данас на домаћем терену са екипом Војводине 2:2 (1:1) у 2. колу плеј-офа Суперлиге Србије. Фото: fkvojvodina.rs Голове за домаћи тим постигли су Лука Милуновић у 6. минуту и Љубиша Пецељ у 54. минуту. За клуб из Новог Сада прецизни су били Дејан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Зукић у 18. минуту и Филип Малбашић у 88. минуту.
Раднички је након данашњег сусрета остао на осмој позицији са 38 освојених бодова, док је Војводина прескочила Партизан и сада је на четвртом месту са 58 бодова.
Фудбалери Вождовца победили су на гостовању екипу Новог Пазара са 1:0 (0:0) у 2. колу плеј-офа Суперлиге Србије. Једини гол на сусрету постигао ја Борисав Бурмаз у 92. минуту.
Нови Пазар тренутно заузима шесту позицију са 50 бодова, док је тим из Београда на седмом месту са пет бодова мање.
Leao odbio Čelsi i Real, želi da produži ugovor sa Milanom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Раднички и Војводина ремизирали у Крагујевцу, Вождовац бољи од Новог Пазара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.