Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 20:45

Чукарички поново бољи од Партизана – црно-бели и Војводина бодовно изједначени (ВИДЕО)

Фудбалери Чукаричког поново су победили Партизан на Бановом брду у оквиру првог кола доигравања Супер лиге Србије.
Једини гол у мечу без пуно прилика постигао је Марко Доцић из слободног ударца у 42. минуту, када >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је из велике даљине на лукав начин преварио голмана Стевановића.
Чукарички се тако задржао на другој позицији табеле, са три бода више од ТСЦ-а и осам бодова више од Партизана и новосадске Војводине.
Партизан је након четвртог пораза у последњих пет мечева на четвртој позицији, за коју се бори и Војводина, а која води у квалификације за Лигу конференција.
У наредном мечу Партизан ће дочекати Црвену звезду, а Чукарички ће у госте ТСЦ-у из Бачке Тополе.
FK Novi Pazar: Hvala novosadskoj publici na fer i sportskom pozdravu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чукарички поново бољи од Партизана – црно-бели и Војводина бодовно изједначени (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.