Војводина „разбила“ Топличанин на Сланој бари, већ сутра против Вардара

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Apr.2023, 20:39

Војводина „разбила“ Топличанин на Сланој бари, већ сутра против Вардара

Рукометаши Војводине убедљиво су савладали Топличанин на домаћем терену резултатом 38:25 у оквиру 25. кола АРКУС лиге. Фото: РК Војводина Војводина је на путу да и математички потврди прво место са 44 бода из 23 одиграна меча, док другопласирана Металопластика има 36 бодова из 22 утакмице.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Топличанин је овим поразом корак ближе испадању, јер се са само 9 бодова налази на 13, претполследњој позицији домаћег првенства.
Већ сутра у 18 часова РК Војводина одмериће снаге са екипом Вардара у оквиру четвртфинала СЕХА лиге, и то у Скопљу. У Македонију путује комбиновани тим заједно са помоћним тренером.
„Нажалост, у Скопље послаћемо комбиновани тим, са доста младих играча који су већ показали у два меча СЕХА лиге и у Битољу и у Нашицама да је време пред њима“, рекао је пред данашњи меч главни тренер првог тима Борис Ројевић.
„Ti si naša prva ljubav“ – Voša u OŠ „Jovan Dučić“ u Petrovaradinu! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина „разбила“ Топличанин на Сланој бари, већ сутра против Вардара се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.