Партизан славио, Војводина скупо платила грешке (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2022, 20:59

Партизан славио, Војводина скупо платила грешке (ВИДЕО)

Фудбалери Војводине поражени су у Београду од Партизана резултатом 2:0 у оквиру 13. кола Супер лиге Србије. Фото: ФК Војводина У првом делу првог полувремена Војводина је подлегла „Марфијевом закону“. Наиме, све што је могло да крене наопако, кренуло је.
Прво је у 16. минуту >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неспоразум Траореа и Царевића искористио Гомеш, који је умало пресекао додавање ка голману Војводине, лопта се одбила Натху, а Израелац је погодио празан гол.

Затим, у 21. минуту Игор Јеличић направио је једанаестерац и зарадио жути картон. Натхо је искористио пенал и донео Партизану 2:0.

Само пет минута касније Јеличић је близу половине терена начепио Филиповића и зарадио свој други жути картон, самим тим и искључење. Војводина је од 27. минута била са десеторицом.
Након тога, шансе за било какав преокрет су нестале, а Партизану је у 42. минуту поништен трећи погодак због офсајда.
У 61. минуту Филиповић је повисио на 3:0 на асистенцију Натха.
Урош Николић ушао је са клупе за Војводину и у 84. минуту постигао прелеп гол из слободног ударца.
Ипак, Баждар је у наредном минуту искористио нову грешку дефанзиваца Војводине, пресекао лош пас и са половине терена дошао до гола и савладао Царевића за 4:1.
Похвално је што се Војводина није предала, али први прави испит „старе даме“ прошао је неуспешно. За Вошу је дебитовао и бивши штопер Партизана Урош Витас.
Војводина је сада седма на табели и након 12 одиграних мечева има 22 бода, док је Партизан прескочио Новосађане и сада је четврти са 24 бода.
Следећи меч фудбалери Воше играју на „Карађорђу“ осмог октобра против ТСЦ-а из Бачке Тополе.
Младост на „Карађорђу“ без шансе против расположене Звезде (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизан славио, Војводина скупо платила грешке (ВИДЕО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.