Војводина у финишу остала без бода – „Стара дама“ поражена у Крагујевцу

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Feb.2024, 16:51

Војводина у финишу остала без бода – „Стара дама“ поражена у Крагујевцу

Фудбалери Војводине изгубили су у гостима од екипе Радничког 1923 резултатом 2:1 у 21. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије. Фото: ФК Војводина Раднички је повео из прве праве акције, коју је започео Чинеду одличним дубинским пасом за Бевиса, који је одлично проиграо Сахлија, а овај >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << погодио сам угао за 1:0.
„Стара дама“ изједначила је у 64. минуту када је Радуловић одлично прошао по десном боку и проиграо Зукића, који је са десетак метара погодио даљи угао за 1:1.
У 84. минуту Раднички је поново повео и то из пенала, који је прецизно извео Ристић. Претходно је руком у шеснаестерцу играо Јеличић, а главни арбитар је после консултације са ВАР собом одлучио да покаже на белу тачку.
До краја није било промене резултата, па је Војводина уписала први пораз овог пролећа.
Након овог пораза, Војводина остаје шестопласирана са 29 бодова из 21 одигране утакмице, колико има и Раднички 1923 на седмој позицији.
Испред новосадске екипе су Нови Пазар, Чукарички, ТСЦ, Црвена звезда и првопласирани Партизан.
Наредни меч Војводина игра на „Карађорђу“ 25. фебруара када дочекује суботички Спартак, у нади да ће прекинути низ од 3 меча без победе у домаћем првенству.
Vojvodina pokazala da zaslužuje mesto u ABA ligi – Kup Radivoja Koraća kao test za narednu sezonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Војводина у финишу остала без бода – „Стара дама“ поражена у Крагујевцу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.