Сенегал: због ширења порука мржње oграничен приступ интернету

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Avg.2023, 08:18

Сенегал: због ширења порука мржње oграничен приступ интернету

У Сенегалу је од данас ограничен приступ интернету због ширења „порука мржње” на друштвеним мрежама, изјавио је министар комуникација Муса Бокар Тиам. Фото: Unsplash/Unsplash+ Ова мера је уведена након што је против опозиционог лидера Усмана Сонка у суботу подигнута оптужница за планирање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << побуне, злочиначку заверу и друга кривична дела, преноси Ројтерс.
Присталице Усмана Сонке су огорчене због могућности да му се због подизања оптужнице може забранити кандидатура на наредним председничким изборима, који би требало да буду одржани идуће године, преноси Танјуг. „Од телефонских оператера се тражи да спроводу прописане мере” ограничења приступа интернету, наводи се између осталог у саопштењу сенегалског министра комуникација Мусе Бокар Тиама.
Gasa ima dovoljno, naredno poskupljenje neće biti veće od 10 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сенегал: због ширења порука мржње oграничен приступ интернету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.