Žrtva za porodicu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtva za porodicu

Master broj 66 je broj glasa, povezan je s obnavljanjem tela i često predstavlja hirurgiju. Dve šestice udvostručuju snagu i kreativnu misao, pa se posmatraju kao kosmički roditelj.

Kada se broj 66 svede na jednocifren dobije se broj tri koji predstavlja porodicu - oca, majku i dete.

Osobe koje u svom imenu ili datumu rođenja imaju ovaj broj imaju porodičnu karmu. Tokom života moraju da nauče i savladaju obično komplikovane porodične odnose, naročito u trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kad postanu roditelji.

Da bi zadatak bio pravi, obično dobijaju decu kojoj je potrebna posebna nega i pažnja.

Žrtvovanje zarad porodice postaje glavni životni zadatak, iskušenje je veliko, tim pre što obično imaju obećavajuću profesionalnu karijeru.

U odabiru profesije najbolji su na polju psihologije, psihijatrije, pedagogije i profesure. Rad sa decom, pomaganje čitavim porodicama, to je ono što ih ispunjava. Požrtvovanost, samilost i humanost predstavljaju sjajan preduslov za bavljenje svim vidovima humanitarnog rada, naročito sa decom koju su biološki roditelji napustili. Osim toga, ljudi sa ovim master brojem često usvajaju decu čime na najlepši način ispunjavaju svoj karmički zadatak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.