Српска тенисерка Олга Даниловић напредовала за три позиције на WТА листи

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 11:22

Српска тенисерка Олга Даниловић напредовала за три позиције на WТА листи

Најбоље рангирана српска тенисерка Олга Даниловић напредовала је за три позиције и на данас објављеној WТА листи заузима 124. место са 599 бодова. Фото: Танјуг/AP Photo/Trevor Collens Другорангирана српска тенисерка Наталија Стевановић напредовала је за три места и тренутно је 190. играчица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << света са 411 поена. Дејана Радановић је на 243. месту са 309 бодова, док је Лола Радивојевић 314. играчица света са 219 поена.
Пољакиња Ига Швјонтек је задржала прво место на WТА листи са 9.770 бодова, док је друга Белорускиња Арина Сабаленка са 8.905. Американка Коко Гоф је на трећој позицији са 7.200 бодова, док је Казахстанка Елена Рибакина напредовала за једну позицију и тренутно је четврта на WТА листи са 6.088 поена. Американка Џесика Пегула назадовала је за једно место и сада је пета играчица света са 5.705 поена.
Потом следе Унс Џабир из Туниса, Кинескиња Ћинвен Џенг, Чехиња Маркета Вондроушова, Гркиња Марија Сакари и још једна чешка тенисерка Каролина Мухова. Наредна WТА листа биће објављена за недељу дана.
Srpski teniser Novak Đoković započeo 412. nedelju na prvom mestu ATP liste

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српска тенисерка Олга Даниловић напредовала за три позиције на WТА листи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.