Vučić sa strankama od sutra

Izvor: Mondo, 06.Jun.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa strankama od sutra

Konsultacije mandatara za sastav Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima stranaka koje su bile najavljane za danas, odlažu se za sutra, ali u promenjenim terminima.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je za "Danas" da je u tu stranku stigao dopis da se sastanak pomera za sutra u 16 sati i da će biti održan u Domu Narodne skupštine na Trgi Nikole Pašića.

Koaliciju SPS-JS predstavljaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Na razgovor će ići još neko iz SPS, ali još nisam odlučio ko će to biti", rekao je Dačić.

Lider radikala najavio je da će on predstavljati svoju stranku na konsultacijama sa mandatarom.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić će, posle konstituisanja parlamenta, Skupštini uputiti predlog o imenovanju lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića za mandatara, najavila je za Danas savetnica predsednika Srbije za informisanje Stanislava Pak.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.