Vučić sa premijerom Luksemburga

Izvor: RTS, 30.Maj.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa premijerom Luksemburga

U poseti Beogradu je premijer Luksemburga Gzavije Betel, koji se u Predsedništvu Srbije sastao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. To je prva poseta luksemburškog premijera Srbiji.
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je, posle sastanka sa premijerom Luksemburga, da je cilj Srbije da sačuva  mir i stabilnost.

Premijer Gzavije Betel je rekao da je došao kao prijatelj i da Srbija može da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << računa na Luksemburg. 
Premijera Luksemburga je na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekala ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.
Premijer Luksemburga će sutra pre podne razgovarati sa premijerkom Anom Brnabić, a ispred Palate "Srbija" biće mu priređen svečani doček.
Nakon razgovora i izjava za medije predviđeno je da dvoje premijera obiđu i Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije – ICT Hub u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić sa Betelom: Luksemurg je prijatelj Srbije

Izvor: RTS, 30.Maj.2019

Premijer Luksemburga Gzavije Betel nalazi se u poseti Srbiji, tokom koje se sastao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Nakon sastanka predsednik Vučić i premijer Betel konstatovali su da su odnosi dve zemlje na uzlaznoj liniji, a Vučić je rekao da visoko ceni podršku Lukseburga evropskim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.