Vučić sa predsednikom EPP

Izvor: RTS, 08.Nov.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa predsednikom EPP

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić sastao se u Helsinkiju sa predsednikom Evropske narodne stranke Žozefom Dolom.
Vučić u Helsinkiju boravi povodom održavanja Samita Evropske narodne stranke (EPP), na kojem će biti danas izabran nosilac liste te stranke na izborima za Evropski parlament sledeće godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Kandidati za to mesto su aktuelni šef frakcije EPP Manfred Veber i bivši finski premijer Aleksander Stub.
Predsedniku Srbije su sinoć, na Samitu šefova država i vlada iz redova EPP, upućene pohvale za ekonomske rezultate koje je postigla Srbija.
Govor predsednika Srbije dobio je najveći aplauz, a nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je da se Vučić na dnevnom nivou bori za stabilnost Balkana.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić ubeđuje Dola da „umekša“ stav Merkelove

Izvor: Danas, 08.Nov.2018

- Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić imaće danas sastanak sa predsednikom DŽozefom Dolom, liderom Evropske narodne partije (EPP), koja ima većinu u Evropskom parlamentu, na marginama samita EPP, koji je juče počeo u Helsinkiju. Članak Vučić ubeđuje Dola da...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.