Vidi ti nju!

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidi ti nju!

Da li je ovo razlog što je spot Milice Todorović za jedan dan pregledan skoro 300.000 puta?

Foto: YouTube

 Posle serije spotova koje je snimila pevačica Granda Milica Pavlović, od kojih je onaj u kojem je u kupaćem kostimu pregledan preko milion puta, pojavio se spot Milice Todorović, koji je za jedan dan imao skoro 300.000 pregleda na YouTube-u. Povezane vestiČiji je spot više seksi?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Naravno da ove mlade pevačice imaju svoju publiku, naravno da su pesme (ne petljamo se ukuse) dobre - tekstualno ili produkcijski, kako god...ali pregledima na YouTube-u sigurno je doprinela i činjenica da su obe golišave.

Milica Todorović se u spotu za pesmu "Moje zlato" pojavljuje u trikou i pokazuje zadnjicu i duge noge. Muzika ili izgled, tek za sat vremena je ovaj spot pregledan preko 50.000 puta, a broj i dalje raste...

Pogledajte spot.



Milica je karijeru počela u takmičenju za Zvezde Granda, potom je učestvovala u pank operi Emira Kusturice "Dom za vešanje", a nedavno je zabavljala i goste na Noletovoj svadbi.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.