Izvor: B92, 20.Nov.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA

U Jugoslaviji ce u utorak biti malo i umereno oblacno i suvo vreme, javio je u ponedeljak Republicki hidrometeorloski zavod Srbije, a prenosi Beta. Jutro ce po kotlinama i dolinama biti mestimicno maglovito. Duvace slab, u juznom Banatu umeren jugoistocni vetar. Jutarnja temperatura bice od dva do 10, u Primorju od 9 do 12, a najvisa dnevna bice od 12 do 17, na jugu Crne Gore oko 19 stepeni. U Beogradu ce u utorak biti malo i umereno oblacno i suvo vreme, pre podne za duzim suncanim intervalima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vetar ce biti slab i umeren jugoistocni. Jutarnja temperatura ce biti oko 10, a najvisa dnevna 17 stepeni.

U Crnoj Gori u utorak se ocekuje promenljivo oblacno vreme, sa mestimicnom kisom, a moguci su i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Duvace slab, uglavnom juzni vetar. Jutarnja temeratura bice cetiri stepena na severu, na moru oko 12, a najvisa dnevna temperatura na severu od 12 do 14, a na Primorju od 18 do 20 stepeni.

Od srede do petka ocekuje se pretezno suncano i relativno toplo vreme. Duvace juzni i jugoistocni vetar, koji ce od cetvrtka u Podunavlju i Pomoravlju biti u pojacanju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.