Uglavnom sunčano, do 23 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018, 03:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uglavnom sunčano, do 23 stepena

U Srbiji tokom dana u većem delu zemlje biti pretežno sunčano i malo toplije, samo na istoku i jugoistoku će biti umereno oblačno.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 5 do 12 , najviša od 17 do 23 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura će biti 10 , a najviša dnevna oko 22 stepena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti uglavnom pretežno sunčano, samo je u utorak i četvrtak uz više oblačnosti ponegde moguća kratkotrajna kiša.

Temperatura oko ili malo iznad prosečnih vrednosti. Krajem perioda u košavskom području pojačanje jugoistočnog vetra.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.