UPOZORENJE: Raste Sava kod Šapca

Izvor: Mondo, 16.Dec.2017, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE: Raste Sava kod Šapca

Na reci Savi u Šapcu danas i sutra očekuje se dostizanje i prevazilaženje granice redovne odbrane od poplava, saopštio je Republički-hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Foto: Mondo/ Goran Sivački

  U upozorenju RHMZ-a se navodi da se porast vodostaja očekuje 16. i 17. decembra.

Reke su nabujale i u zemljama regiona. Kritično je u Bosni i Hercegovini gde su vodostaji Une i Sane u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << porastu, a probleme imaju i Hrvati u okolini Karlovca.

U Hrvatskoj sneg, u Bosni i Hercegovini poplave

Reka Dobra izlila se u Ogulinu zbog čega je zatvoren put u tom mestu, a izlivanja prete i području Karlovca, gde je od jutros na snazi redovna mera odbrane od poplava.

U Ogulinu je vodostaj u padu, dok reke u Karlovcu i dalje rastu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Hrvatska: Izlila se reka u Ogulinu, izlivanje preti i na području Karlovaca

Izvor: Blic, 16.Dec.2017

Reka Dobra izlila se danas u Ogulinu zbog čega je zatvoren put u tom mestu, a izlivanja prete i području Karlovca, gde je od jutros na snazi redovna mera odbrane od poplava...U Ogulinu je vodostaj u padu, pa se očekuje da se voda povuče sa kolovoza, dok reke u Karlovcu i dalje rastu...Prema podacima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.