U nedelju do 32 stepena

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2016, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju do 32 stepena

Posle letnjih vrućina tokom vikenda, predstoji postepeno osveženje. Najsvežiji dani naredne sedmice četvrtak i petak SUNČANO vreme i letnje temperature obeležiće petak i predstojeći vikend. Međutim, meteorolozi već od ponedeljka do kraja naredne sedmice najavljuju povratak nestabilnog vremena i smenjivanje sunčanih perioda, oblaka i lokalnih pljuskova. Najviše dnevne temperature danas će se kretati od 25. do 29. podeoka Celzijusove skale. U subotu i nedelju, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rečima meteorologa, sledi gotovo letnja vrućina. Prvog dana vikenda, najviša dnevna temperatura biće 31, a u nedelju čak 32 stepena. Rashlađenje, ipak, stiže u nedelju, i krajem dana mogući su lokalni pljuskovi. - Ponedeljak će biti sunčan, s najvišom dnevnom temperaturom i do 31 stepen, ali će biti i uslova za povremene pljuskove - kažu u "Meteosu". - Nestabilno vreme potrajaće sve do naredne subote, uz sunčane periode i kratkotrajnu kišu ili lokalne pljuskove. Temperatura vazduha će postepeno opadati, pa predstoji svežije i prijatnije vreme. Već u utorak biće za tri stepena hladnije. Najsvežiji dani naredne sedmice, po prognozama meteorologa, biće četvrtak i petak, kada će najviše temperature biti 24, odnosno 22 stepena Celzijusova. - Lepo vreme vratiće nam se tokom prvog vikenda u junu - najavljuju iz "Meteosa". - Očekuje se postepen porast temperature s manje uslova za kišu i više sunčanih sati.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PAKLENI VIKEND Spremite se za letnjih 31 stepen, a onda i za HLADAN TUŠ

Izvor: Blic, 27.Maj.2016

Prave letnje temperature obeležiće predstojeći vikend u Srbiji, a u Beogradu se, prema najavama RHMZ, u nedelju očekuje čak 31 stepen...Posle kišovitog maja, pred nama je nekoliko vrelih dana...U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo, najniža temperatura od 10 do 18 stepeni, a najviša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.