U Sjenici javna rasprava o programu RTS-a

Izvor: Beta, 18.Nov.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sjenici javna rasprava o programu RTS-a

Programski savet RTS-a i Opština Sjenica organizuju u utorak javnu raspravu o programskim sadržajima Javne medijske ustanove RTS, u sali Ustanove kulture.Cilj skupa je podizanje kvaliteta komunikacija sa gledaocima i slušaocima RTS-a u neposrednom i otvorenom dijalogu.Organizatori su pozvali predstavnike vladinih i nevladinih organizacija, kulturnih i obrazovnih ustanova, udruženja novinara i gradjane da učestvuju u ovoj raspravi i iznesu mišljenje o odnosu kvaliteta i gledanosti programskih sadržaja, kao i o tome kako što bolje mogu da se iskoriste kreativni i tehnološki potencijali RTS-a.Teme su programski sadržaji u oblastima informisanja, obrazovanja, kulture, zabave i sporta.Skup počinje u 13 časova, a osim u Sjenici u narednom periodu ovakve javne rasprave biće održane i u Užicu, Zrenjaninu i Beogradu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užice: Javna rasprava o programskim sadržajima RTS-a

Izvor: RTS, 18.Nov.2019

U organizaciji Programskog saveta RTS-a, u Užicu je održana prva javna rasprava o programskim sadržajima, sa primedbama, sugestijama, pohvalama i kritikama gledalaca, kako bi pod lupom javnosti, RTS na najbolji način iskoristio svoj kreativni i tehnološki potencijal. Javne rasprave će se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.