Tramp se seli

Izvor: B92, 24.Apr.2021, 22:19

Tramp se seli

Bivši predsednik SAD Donald Tramp preseliće se tokom leta iz vile na Floridi u Nju Džerzi.

Nakon što je izgubio predsedičke izbore, Tramp se preselio iz Bele kuće u svoju omiljenu rezidenciju na Floridi, u kojoj je i kao predsednik provodio mnogo vremena, podseća ''''Indipendent''''.

Tramp će napustiti Floridu jer će rizort Marg-a-Largo, u kojem se njegova vila nalazi, tradicionalno biti zatvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog sezone uragana i nesnosnih vrućina koje će zahvatiti jug Amerike.

Prema rečima anonimnog izvora Biznis insajdera, Tramp se sada seli u Nju Džerzi u Nacionalni golf klub Bedminster i zbog toga što će će odatle početi da prikuplja sredstva za novu kampanju .

Klub, u kojem najskuplje godišnje članstvo košta 300.000 dolara, otvoren je 2004. godine i udaljen je oko sat vremena od Trampove kule na Menhetnu.

Tamo je bilo održano i venčanje Trampove ćerke Ivanke sa Džaredom Kušnerom 2009. godine.

Tramp, inače veliki zaljubljenik u golf, doživeo je veliki udarac kada je njegov Nacionalni golf klub u Bedminsteru izbačen sa rasporeda PGA golferskog prvenstva za 2022. godinu.

PGA je kao razlog naveo da bi održavanje turnira u Nju Džerziju negativno uticalo na imidž njihovog brenda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp se seli u vilu svog golf kluba u Nju Džerziju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2021

Bivši predsednik SAD Donald Tramp preseliće se tokom leta iz vile na Floridi u Nju Džerzi...Nakon što je izgubio predsedičke izbore, Tramp se preselio iz Bele kuće u svoju omiljenu rezidenciju na Floridi, u kojoj je i kao predsednik provodio mnogo vremena, podseća "Indipendent"...Tramp će napustiti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.