Suvi putevi

Izvor: RTS, 14.Nov.2012, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suvi putevi

Na putevima u Srbiji saobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima sa slabom maglom i sumaglicom duž rečnih tokova i po kotlinama. Na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila do pola sata.

Saobraćaj u Srbiji jutros se obavlja po pretežno suvim kolovozima, dok slabija magla i sumaglica smanjuju vidljivost po kotlinama i duž rečnih tokova, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju do 30 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Na putevima trasiranim kroz klisure i stenske useke, učestala je pojava odrona, a najčešće ih ima na Đerdapskoj magistrali, na deonicama kod Dobre i u blizini Donjeg Milanovca, zatim na Ibarskoj magistrali i kroz Ovčarsko-Kablarsku, Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru.

Zbog radova na autoputu E-75, do 15. novembra u 8 časova u okviru petlje "Nacional" za saobraćaj će biti zatvorena srednja saobraćajna traka u smeru od Šida ka Nišu, kao i uključenje sa Bežanijske kose u pravcu ka Nišu u dužini od 300 metara.

Završena je još jedna faza radova u okviru obnove autoputa E-75 na prolasku kroz Beograd, između petlje Konjarnik i petlje Dušanovac, gde je saobraćaj u potpunosti normalizovan sa svim ulazno-izlaznim priključnicama.

U toku je rekonstrukcija nadvožnjaka na deonici Beograd-Niš, u zoni petlje "Požarevac", pa su za saobraćaj zatvorene preticajna i vozna traka, u smeru autoputa Beograd - Niš, a u smeru Niš - Beograd za saobraćaj je zatvorena samo preticajna saobraćajna traka.

Zbog obnove starog mosta preko Dunava kod Beške, saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta, uz neophodno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije i ograničenje brzine.

Zbog radova se na državnom putu I A reda Brodarevo - Gostun obustavlja saobraćaj od 9.00 do 14.00. Putnička vozila i autobusi mogu da koriste alternativni put Prijepolje - Pljevlja - Mojkovac. Obustava saobraćaja trajaće do 15. novembra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kolovozi pretežno suvi

Izvor: RTS, 15.Nov.2012, 10:09

Vozače na putevima u Srbiji očekuju pretežno suvi kolovozi, a u planinskim predelima magla i sumaglica smanjuju vidljivost i usporavaju saobraćaj. Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju do pola sata...Putevi u Srbiji su jutros većinom suvi, a u planinama ima magle i sumaglice, saopštio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.