Šutanovac sa Zaevom

Izvor: RTS, 22.Nov.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac sa Zaevom

Premijer Makedonije i predsednik Socijaldemokratskog saveza Makedonije Zoran Zaev i predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac saglasili su se, prilikom sastanka, da će nastaviti da sarađuju na evropskom i međunarodnom nivou u interesu građana obe prijateljske države.
Kao predstavnici dva sestrinske socijaldemokratske stranke još jednom su potvrdili opredeljenost zajedničkim vrednostima i daljim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << evropskim integracijama, kao i važnosti prijateljstva i uzajamne pomoći, saopštila je DS.

Oni su razgovarali o saradnji, razmenili su mišljenja o različitim segmentima odnosa između dve zemlje, a Zaev je upoznao Šutanovca sa glavnim temama njegove posete Beogradu.
Sastanku su prisustvovali ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, ministar za informatičko društvo i javnu administraciju Damjan Mančevski, internacionalna sekretarka i narodna poslanica DS Aleksandra Jerkov i narodni poslanik Radoslav Milojičić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.