Stanojković razgovarala sa Bramercom

Izvor: N1 televizija, 08.Avg.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojković razgovarala sa Bramercom

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc sastao se 2. i 3. avgusta sa srpskom tužiteljkom za ratne zločine Snežanom Stanojković, objavljeno je danas na sajtu Tribunala.

Kako je navedeno, Bramerc i Stanojković su razgovarali o statusu slučajeva ratnih zločina u Srbiji, radu srpskog Tužilaštva, kao i o važnosti saradnje u regionu kad je reč o ratnim zločinima.

Bramerc je podržao rad Tužilaštva za ratne zločine Srbije i istakao značaj sprovođenja Akcionog plana i Nacionalne strategije za ratne zločine.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tužiteljka Stanojković posetila Haški tribunal

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2017

Srpska tužiteljka za ratne zločine Snežana Stanojković posetila je Tužilaštvo Haškog tribunala i razgovarala s glavnim tužiocem Seržom Bramercom (Serge Brammertz), saopšteno je danas...Kako je saopštio Tribunal, tužiteljka Stanojković bila je u prvoj poseti Tribunalu 2. i 3. avgusta...Sa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.