Sastanak Ružića i Pakea

Izvor: RTS, 03.Mar.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Ružića i Pakea

Srbija je učinila značajan napredak u reformama, ocenjeno na sastanku ministra bez portfelja zaduženog za evropske integracije Branka Ružića i direktora za Zapadni Balkan u Generalnom direktoratu za proširenje Evropske komisije Žana Erika Pakea.

Ministar bez portfelja zadužen za evropske integracije Branko Ružić i direktor za Zapadni Balkan u Generalnom direktoratu za proširenje Evropske komisije Žan Erik Pake ocenili su da je Srbija učinila značajan napredak u sprovedenim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reformama.

Kako se navodi u saopštenju Vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, sastanak je održan u svetlu priprema prve sednice Odbora za sprovođenje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, koja će biti održana sutra.

"Naredna faza za državu, u procesu pregovora sa Evropskom unijom, biće mnogo zahtevnija - građani će očekivati brži napredak i ostvarivanje svih svojih prava, kao i jačanje institucija u skladu sa najvišim evropskim normama i primenu donesenih propisa", rekao je Ružić.

On je Pakea primio i u svojstvu nacionalnog IPA koordinatora, a na sastanku je razgovarano o programiranju IPA 2014, kao i o tome da će EK akreditovati decentralizovani sistem upravljanja fondovima EU.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ružić, Pake: Značajan korak Srbije u reformama

Izvor: Akter, 03.Mar.2014

Srbija je učinila značajan napredak u sprovedenim reformama, ocenili na sastanku Žana Erika Pake i Branka Ružića

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.