Sahranjen Filip Sejmor Hofman

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Filip Sejmor Hofman

Brojni glumci među kojima su Meril Strip, Kejt Blanšet, Itan Hok, Ejmi Adams i drugi prisustvovali su danas privatnoj pogrebnoj ceremoniji za Filipa Sejmora Hofmana koga mnogi smatraju među najboljim glumcima u svojoj generaciji.

Sahrani su prisustvoli prijatelji i porodica  

Četrdesetšestogodišnji glumac umro je u nedelju od, kako se veruje, predoziranja heroinom.

 

Ceremonija je održana u katoličkoj crkvi Svetog Ignjasija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << de Lojole na Park Aveniji u Njujorku. Služba je zatvorena za medije i za javnost i samo su zvanice mogle da uđu u crkvu.

 

Mimi O'Donel sa decom  

 

Među poznatima bili su još i glumci Žoakin Finiks, Džulijan Mur, Džastin Teru, Mišel Vilijams kao i reditelj Majk Nikols i dramski pisac Dejvid Bar Kac koji je našao Hofmana mrtvog u stanu. Takođe prisutna je bila njegova partnerka Mimi O'Donel, sa kojom se nedavno rastao, i sa kojom ima troje dece. Ona je došla sa najmlađom ćerkom Vilom od pet godina u naručju, a najstariji od troje dece

Kuper (10) bio je u beloj košulji i kravati pored majke.

 

Policija nije dozvolila nikom da stoji ispred crkve a mediji su bili izolovani ogradom daleko od zvanica.

  Sahrani prisustvovao i Itan Houk  

 

Veća komemoracija planirana je za kasnije ovog meseca, a porodica i najbliži prijatelji noćas su održali privatno bdenje.

 

Dobitnik Oskara 2006. za ulogu u filmu "Kapote" Filip Sejmor Hofman bio je jedan od najcenjenijih glumaca u Holivudu i jedan od miljenika nezavisnog filma. Njegova smrt jako je potresla filmske i pozorišne krugove.

  Poznati režiser Spajk Li je prisustvovao sahrani  

 

Glumac je pronađen u nedelju mrtav u kupatilu svog stana u Njujorku. U stanu je nađeno više od 50 kesica heroina. Policija je saopštila da će zvanični uzrok smrti biti utvrđen autopsijom ali se sumnja da se radi o predoziranju.

 

Hofman je 2006. javno priznao da je skoro umro od konzumiranja zabranjenih supstanci posle diplomiranja na njujorškoj dramskoj akademiji, ali da se posle toga izlečio i da je 23 godine bio "čist".

 

Prošle godine se sam prijavio u kliniku za rehabilitaciju, pošto se 2012. ponovo vratio drogi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sahranjen Filip Sejmor Hofman

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Brojni glumci među kojima su Meril Strip, Kejt Blanšet, Itan Hok, Ejmi Adams i drugi prisustvovali su danas privatnoj pogrebnoj ceremoniji za Filipa Sejmora Hofmana koga mnogi smatraju među najboljim glumcima u svojoj generaciji. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.