SANDRA NA KOLENIMA

Izvor: Kurir, 27.Mar.2012, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANDRA NA KOLENIMA

Sandra Valterović snimila seksi fotografije, na kojima pozira s polugolim muškarcima, kao najavu za singl

Milina!

Sandra Valterović
, poznatija kao Seksi Sandra, uradila je seksi fotografije. Mlada pevačica rešila je da ponovo zaintrigira javnost, pa se slikala na kolenima ispred dva polugola muškarca. Ona krajem ovog meseca izbacuje novu pesmu, koja će biti nešto drugačije od svega što je do sada snimila.

- Cela ideja vezana za provokativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << fotografije potekla je od stiliste Branislava Simića. On me je video kao čednu, ali i bezobraznu, dok klečim na kolenima ispred dva gola tipa u donjem vešu - objasnila je Sandra.

Inače, rešila je da iz svog imena ukloni epitet seksi, pa će se na estradi predstavljati samo kao Sandra.

(G. D.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seksi Sandra na kolenima ispred dva polugola muškarca (+14 FOTO)

Izvor: S media, 27.Mar.2012

Bivša učesnica "Velikog brata" i aktuelna pevačica, ponovo želi da isprovocira javnost. Snimila je set seksi fotografija kojima je već izazvala brojne komentare.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.