Ritam padavina

Izvor: Danas, 17.Jun.2019, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ritam padavina

Analizirajući količinu kiše i snega koji su pali u periodu između 1999. i 2014. godine, na osnovu podataka prikupljenih iz 185 meteoroloških stanica širom sveta, istraživači su otkrili da 12 najvlažnijih dana pokrije polovinu ukupnih godišnjih padavina. Članak Ritam padavina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kako se određuje cena obaveznog osiguranja

Izvor: Danas, 17.Jun.2019

Na osnovu čega se određuje cena obaveznog osiguranja? Ima li veze sa kubikažom? Da li postoje neki popusti ako sam vozač koji poštuje propise i ne izaziva udese? Da li će mi biti skuplje osiguranje ako izazovem udes? Članak Kako se određuje cena obaveznog osiguranja se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.