Radulovićeva lista do kraja meseca

Izvor: B92, 05.Feb.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulovićeva lista do kraja meseca

Beograd -- Bivši ministar privrede Srbije Saša Radulović najavio da će do kraja februara izaći sa listom za vanredne parlamantarne izbore koji će biti održani 16. marta.

Radulović je u intervuju za novi broj nedeljnika "Vreme" rekao da je jedan od osnivača udruženja građana "Dosta je bilo. Restart" koja će sa svojom listom izaći na naredne izbore.

"Reč je o istom timu koji je radio u Ministarstvu - Dušan Pavlović, Aleksandar Stevanović i drugi ljudi koji nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u javnosti eksponirani. Kada je reč o imenima sa naše liste, nećemo ih objaviti pre nego što je završimo, a to bi trebalo da bude gotovo do kraja februara", kazao je Radulović.

"Mi imamo urušenu državu, urušene institucije sistema. One nisu nezavisne, nego su probušene od strane raznih kabineta i političkih stranaka, koje kroz njih ostvaruju svoje interese. Umesto da institucije funkcionišu u skladu sa zakonom i da vrše svoje nadležnosti, one, u stvari, rade po nalozima", ocenio je Radulović.

On je kazao da se u Vladi u kojoj je bio ministar privrede ekonomska politika utvrđivala po kabinetima, odnosno u kabinetu prvog potpredsednika Vlade, koji, kako je dodao "i nije čovek koji voli da ima takve razgovore, on više voli da izdaje direktive i naredbe šta treba da se radi."

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Dosta je bilo'': Radulović izlazi na izbore

Izvor: Vesti-online.com, 05.Feb.2014

Bivši ministar privrede Srbije Saša Radulović najavio je da će do kraja februara izaći sa listom za vanredne parlamantarne izbore koji će biti održani 16. marta. ..Do kraja februara objavljuje listu: Saša Radulović..Radulović je u intervuju za novi broj nedeljnika "Vreme" rekao da je jedan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.