Pucnjava u diskoteci Top Hil u Budvi

Izvor: Blic, 07.Jul.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u diskoteci Top Hil u Budvi

BUDVA - U kancelariji budvanske diskoteke "Top hil", koja se nalazi u starom poslovnom centru, večeras je izbila pucnjava u kojoj niko nije povređen.

Pucnjavi oko 20.00 časova navodno je prethodila svađa dvojica mladića u kancelariji predstavništva "Top hila", nakon čega je jedan od njih izvadio pištolj, ispalio metak i pobegao.

Policija traga za osumnjičenim. Blokirani su svi izlazi iz Budve i proverava se svaki automobil, a u toku je uviđaj u poslovnom centru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Imamo podatke o identitetu napadača", rekao je sagovornik iz budvanske policije.

Diskoteka "Top hil" sinoć je zvanično počela radnu sezonu.

Prošlog leta u istoj diskoteci dogodila se masovna pucnjava i tuča, ali su policija i učesnici obračuna negirali da se išta desilo. Tada je teško pretučen Beograđanin Vladan V. zvani Ožiljak.

Njega je navodno pretuklo obezbeđenje Duška Šarića, koji se sa Ivanom Delićem pominje kao nezvanični vlasnik diskoteke na brdu iznad Budve.

Povezane vesti: Uhapšena braća iz Valjeva osumnjičena za ubistvo u Budvi Oteto sedam estonskih turista u Libanu Ivan Šćepanović ubijen u Budvi Dvoje ranjeno u pucnjavi u Budvi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budva: Pucnjava u ofisu dikoteke "Top hil"

Izvor: Mondo, 08.Jul.2011, 00:12

U kancelariji budvanske diskoteke "Top hil", koja se nalazi u starom poslovnom centru, večeras je izbila pucnjava u kojoj niko nije povređen. Napadač posle opsade Budve priveden.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.