Pucnjava u centru Bijelog Polja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2010, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u centru Bijelog Polja

BIJELO POLJE - Crnogorska policija saopštila je danas da je sinoć u Bijelom Polju uhapsila trojicu Bjelopoljaca zbog pokušaja ubistva dvojice sugrađana u glavnoj bjelopoljskoj Ulici slobode.

Policija je objavila da su uhapšeni Mirko (30), Zoran(22) i Ljubiša(30) Gojačanin pokušali da ubiju Gorana Ćetkovića(24) i Milana Bojovića (30), pucajući na njih iz vatrenog oružja oko 14 sati na glavnom gradskom trgu u Bijelom Polju.

"Brzom i efikasnom intervencijom policijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << službenika na licu mesta uhapšen je Mirko Gojačanin, kod koga je pronađen i oduzet pištolj 'CZ 99' kalibra 9 mm, a nešto kasnije uhapšeni su i Zoran i Ljubiša Gojačanin", navodi se u saopštenju.

Policija je saopštila da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su osumnjičeni, sa više hitaca ispaljenih iz vatrenog oružja, pokušali da ubiju Bojovića i Ćetkovića.

Svi akteri incidenta, u kome nije bilo povređenih, privedeni su u policiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.