Pucnjava na Terazijama

Izvor: RTS, 22.Feb.2013, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na Terazijama

Dve osobe uhapšene u policijskoj akciji u centru Beograda. Policija je prilikom hapšenja, u znak upozorenja, ispalila hitac u vazduh, a zatim i u njihovo vozilo. Niko nije povređen. Zaplenjena veća količina narkotika.

U centru Beograda, policija u poteri pucala na vozilo osumnjičenih, uhapsila dvojicu i zaplenila nerkotike.

Policija je bila u poteri za automobilom marke "opel vektra" u kojem su bili narkodileri. Dve osobe su uhapšene, a u vozilu je pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veća količina narkotika.

Kako RTS nezvanično saznaje, policija je prilikom hapšenja, u znak upozorenja, ispalila hitac u vazduh, a zatim i u njihovo vozilo. Niko nije povređen.

Momci koji su se nalazili u vozilu opirali su se hapšenju, a kako nezvanično saznajemo, pokušali su i da zgaze policajca.

Hapšenje se dogodilo oko 21 sat na uglu Terazija i Trga Nikole Pašića. Saobraćaj je u tom delu grada bio obustavljen.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.