Pucnjava na Cetinju: Ubijen Bogdan Milić

Izvor: B92, 11.Jun.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na Cetinju: Ubijen Bogdan Milić

Cetinjanin Bogdan Milić ubijen je danas u pucnjavi koja se dogodila u jednom od lokala u Bulevaru crnogorskih junaka na Cetinju, javlja Cdm.

U pucnjavi su ranjeni M. V., V. G. i V. D. i još jedna osoba koji su transportovani u Klinički centar u Podgorici. O težini povreda još nema informacija.

Cetinjski list piše da je Milić sedeo u lokalu kada je, za sada nepoznati napadač, pucao na njega.

Očevici kažu da je u trenutku pucnjave u lokalu sedelo više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi.

Na mestu pucnjave su pripadnici cetinjskog Odeljenja bezbednosti, a uviđaj je u toku.

Milić je ranije ove godine oslobođen optužbi da je pomogao počiniocima ubistva Nemanje Medina iz Petrovca, 8. jula 2016. godine, nakon izvršenog krivičnog dela.

Darko Mijović i Nikola Jovanović ubijeni su sredinom maja u Nemačkoj, a ranjeni su Miloš Pavićević i Miloš Vešković, koji su bili sa njima.

Mijović i Vladimir Ulama bili su optuženi za ubistvo Medina.

Podgorički Viši sud 28. marta oslobodio ih je optužbi i ukinuo im pritvor, saopštivši da navodi iz optužnice nisu dokazani

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BESNI RAT CRNOGORSKIH KLANOVA: Na Cetinju ubijen Bogdan Milić! Izrešetan u kafiću pred gostima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2019

Cetinjanin Bogdan Milić ubijen je danas u pucnjavi koja se dogodila u jednom od lokala u Bulevaru crnogorskih junaka na Cetinju...U pucnjavi su ranjeni M.V., V.G. i V.D. i još jedna osoba koji su transportovani u Klinički centar u Podgorici. O težini povreda još uvek nema informacija...Cetinjski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.