Problemi sa vodom za 10.000 Valjevaca!

Izvor: Blic, 02.Feb.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi sa vodom za 10.000 Valjevaca!

Najveći deo naselja Popare je bez vode ili potrošači imaju loš pritisak vode zbog havarije na crpnoj stanici “Bair”. Došlo je do kvara pumpe, a normalizacija vodosnabdevanja za oko 10.000 Valjevaca očekuje se u naredna 24 časa.

Direktor valjevskog “Vodovoda” Đorđe Pavlović kaže da je na toj crpnoj stanici neohododna hitna rekonstrukcija, koja košta oko 10 miliona dinara.

- Pumpa koja se pokvarila poslata na servis, a njena popravka se očekuje u naredna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 24 časa. U međuvremenu, aktivirali smo rezervnu pumpu, ali i dalje je veliki broj ljudi bez vode, dok neki imaju slabiji pritisak i protok – objašnjava Pavlović.

Crpnoj stanici “Bair” zbog dotrajalosti, kako kaže, neophodna je hitna rekonstrukcija za šta je potrebno 10 miliona dinara.

- Ova crpna stanica je jedna od starijih u sistemu gradskog vodovoda, u smislu elektro i mašinske opreme. Upravo zbog starosti, još ranije smo planirali rekonstrukciju, tako da je u ovoj godini taj posao prioritet i nadam se da ćemo za mesec-dva raspisati javnu nabavku za rekonstrukciju – navodi Pavlović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.