Problemi sa strujom u Budvi

Izvor: RTS, 08.Avg.2013, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi sa strujom u Budvi

Nakon što se metropola crnogorskom turizma nalazila u energetkom kolapsu, zbog višesatnog nestanka struje, u Budvi je normalizovano snabdevanje električnom energijom.

U Budvi je nešto nakon podneva normalizovano snabdevanje električnom energijom, nakon što se metropola crnogorskom turizma nalazila u energetkom kolapsu, zbog višesatnog nestanka struje.

Do problema u snabdevanju Budve električnom enegrijom došlo je zbog niza havarija u trafostanici "Markovići".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Prva havarija bila je sinoć, oko 22 sata, u vreme početka noćnog provoda u metropoli crnogorskog turizma. Lokali, kao i domaćinstva, bila su u mraku par sati, pa je provod nastavljen u mraku.

Kako je saopšteno iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema, ekipe su uspele da saniraju kvar na trafostanici "Markovići", ali je grad nakon ponoći ponovo ostao bez napajanja elekričnom energijom.

Budva je oko devet časova još jednom ostala više sati bez struje, iako se u gradu nalazi oko 70.000 turista.

Ugostitelji lokala iz budvanskog Starog grada najavili su da će tražiti odštetu od Elektroprivrede Crne Gore zbog štete koja im je naneta zbog nestanka struje.

Vodosnabdevanje u gradu je čitavo vreme bilo uredno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Problemi sa strujom u Budvi

Izvor: Vesti-online.com, 08.Avg.2013

Energetski kolaps u Budvi - ništo novo! Zbog havarije u trafostanici, u poslednjih 12 sati struja je nestajala tri puta. Osposobljen je rezervni električni sistem, a u toku su radovi na povratku u redovan režim snabdevanja...Prva havarija desila se sinoć oko 22 sata, u vreme početka noćnog provoda....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.