Priželjkujem devojčicu

Izvor: Blic, 01.Sep.2009, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priželjkujem devojčicu

Voditeljka emisije „U zdravom telu” na RTS-u Milica Bursać i njen verenik Jovica Stojković postaće roditelji po prvi put idućeg proleća. Iako je očekuju slatke obaveze oko pripremanja venčanja i materinstvo, Milica ne planira da se povuče sa malih ekrana, već sa još više elana ulazi u novi projekat - emisiju posvećenu upravo trudnicama.

- Tačno je da sam trudna, a po rečima lekara termin za porođaj je početkom aprila. Planiram da pokrenem i serijal o >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trudnoći, koji će biti neki polurijaliti jer ću se baviti svim temama vezanim za trudnoću koje će mene zanimati - počinje priču Milica i dodaje da se i ona i Jovica raduju prinovi.

Međutim, budući da je šarmantna voditeljka zatrpana poslom ona i njen verenik još nisu isplanirali svadbu.

- Ne znam kada ćemo praviti svadbu jer imam puno posla, ali znam da nećemo praviti veliku svadbu, već samo u krugu porodice u nekom finom restoranu ili na salašu - ističe Milica, ali napominje da ne planira da zbog udaje i bebe napravi medijsku pauzu.

- Neće biti nikakve medijske pauze zato što ja nisam ograničena radnim vremenom da bih morala na bolovanje. Jednostavno mogu da se organizujem da jedne nedelje uradim više snimanja, a druge manje. Ja se za sada odlično osećam i mislim da ću dobro nositi ovu trudnoću. Ne volim razmažene trudnice, ako su moja mama i sve žene iz njene generacije mogle da rade do kraja trudnoće ne vidim zašto mi ne bismo - kaže Milica, a na pitanje da li planira da zbog bebe ipak malo uspori tempo odgovara uz osmeh: „Ja kao da nisam trudna i ne znam kad ću da usporim. Radim od jutra do mraka i ponekad se setim da treba da jedem kad dođem kući. Mislila sam da ću biti odgovornija kad zatrudnim, ali eto...”.

Milica naglašava da joj rad umnogome olakšava i budući suprug koji je realizator emisije „U zdravom telu” i sa kojim sarađuje već jedanaest godina. Iako se još uvek navikavaju na to da će postati roditelji, Milica priželjkuje da ona i Jovica dobiju devojčicu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.