Preminula Mila Đinđić

Izvor: B92, 14.Mar.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Mila Đinđić

Beograd -- Mila Đinđić, majka ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, preminula je u 84. godini u noći između nedelje i ponedeljka na VMA, prenose "Večernje novosti".

Živela je u selu Prekopuce kod Prokuplja, a od 2013. godine je bila u Domu za stara lica u Jajincima.

Posle ubistva sina dobila je stalnu policijsku pratnju.

Mila Đinđić je u retkim medijskim pojavljivanjima govorila da se prava istina o ubistvu njenog sina nikada neće saznati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zajedno sa ćerkom Gordanom preko advokata Srđe Popovića podnela je Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal krivičnu prijavu protiv Nebojše Čovića i Velimira Ilića, pod sumnjom da su znali za plan Milorada Ulemeka da se izvrši atentat na Zorana Đinđića.

Pre dva dana obeležena je 13. godišnjica od ubistva prvog demokratski izabranog premijera Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminula Mila Đinđić

Izvor: RTS, 14.Mar.2016

. Majka ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, Mila Đinđić, preminula je u 84. godini u noći između nedelje i ponedeljka na VMA, prenose beogradski mediji.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.