Požar u Jasenu

Izvor: RTS, 13.Feb.2011, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u "Jasenu"

U Upravnoj zgradi Drvne industrije "Jasen" u Kraljevu izbio je požar, koji još nije ugašen. Nema povređenih.

Jutros oko sedam časova u Upravnoj zgradi Drvne industrije "Jasen" u Kraljevu izbio je požar, javlja dopisnik RTS-a Vera Aksentijević. Nema povređenih.

Petnaest vatrogasaca i pet vatrogasnih kola još uvek gase vatru. Načelnik odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu Radoica Kočović rekao je da je prva dojava o požaru stigla u 6.40 i da su ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za par minuta bile na terenu.

Prema njegovim rečima, požar je lokalizovan i sprečeno je da se ne proširi na industrijske pogone u kojima se nalazi nameštaj.

Deo zahvaćen požarom je površine od 1.700 kvadrata i napravljen je od drveta tako da se požar lako širi. Izbegnuta je veća šteta jer se fabrika "Jasen" nalazi u industrijskoj zoni u tom gradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u kraljevačkom "Jasenu"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2011

KRALJEVO -..U požaru, koji je jutros nešto pre sedam sati izbio u preduzeću za proizvodnju nameštaja "Jasen" u Kraljevu, u potpunosti je izgorela upravna zgrada površine oko 1.300 kvadrata, a povređenih nije bilo, izjavio je Tanjugu načelnik Odeljenja za vanredne situacije Radoica Kočović...On...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ugašen požar u "Jasenu" (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Feb.2011

U Upravnoj zgradi bivše fabrike nameštaja "Jasen" u Kraljevu izbio je požar. Požar ugašen, povređenih nema...Požer koji je jutors oko 6,40 časova izbio u Upravnoj zgradi fabrike nameštaja "Jasen" u Kraljevu je ugašen, saznaje S media portal...U požaru nema povređenih, a uviđaj je u toku...U...

Nastavak na S media...

Ugašen požar u „Jasenu”, upravna zgrada izgorela

Izvor: Politika, 13.Feb.2011

Vatrogasci su posle osam sati uspeli da ugase požar koji je jutros izbio u upravnoj zgradi preduzeća za proizvodnju nameštaja „Jasen” u Kraljevu, ali je zgrada u potpunosti izgorela...Povređenih nije bilo u požaru koji je izbio oko 6:40 sati a ugašen je oko 14 časova...Prema rečima načelnika...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.