Poslanici u poseti VBA

Izvor: RTS, 06.Jun.2013, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici u poseti VBA

Vojnobezbednosnu agenciju posetili članovi skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti. Poslanici su se upoznali s radom i načinom primene posebnih postupaka i mera za tajno prikupljanje podataka u VBA.

Članovi skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti posetili su Vojnobezbednosnu agenciju, gde su se upoznali s njenim radom i načinom primene posebnih postupaka i mera za tajno prikupljanje podataka.

Kako je saopšteno iz Skupštine Srbije, članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Odbora su posetili VBA u skladu s planom rada tog skupštinskog tela, a tokom posete razgovarali su s direktorom i pripadnicima Agencije.

Pripadnici VBA su parlamentarce upoznali sa radom te agencije i načinom primene posebnih postupaka i mera za tajno prikupljanje podataka u skladu sa Zakonom o Vojnobezbednosnoj i Vojnoobaveštajnoj agenciji i Zakonikom o krivičnom postupku.

članovi skupštinskog Odbora će posetiti i Vojnoobaveštajnu agenciju i Bezbednosno informativnu agenciju, kako bi se bliže upoznali s načinom primene posebnih postupaka i mera u tim službama bezbednosti, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.