Pomen Oliveru Ivanoviću

Izvor: B92, 12.Jan.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomen Oliveru Ivanoviću

Lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću je na Novom groblju u Beogradu održan godišnji pomen.

Na pomenu su prisustvovali članovi porodice, među kojima nije bila supruga Milena, kao i potpredsednik vlade Rasim Ljajić, te opozicioni političari.

Među njima su bili Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Borko Stefanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Boris Tadić, kao i narodni poslanici Đorđe Vukadinović i Slaviša Ristić.

Brat ubijenog Olivera, Miroslav Ivanović, rekao je novinarima da se nada da će oni koji su počinili ubistvo i nalogodavci biti otkriveni.

"Možemo govoriti o nadi, koja postoji od prvog trenutka, da će se pronaći izvršioci i nalogodavci i da će cela priča biti razotkrivena, sve do onog poslednjeg koji je učestvovao u planiranju i izvršenju tog gnusnog dela", rekao je Miroslav Ivanović.

On je rekao da porodica to iščekuje neprestano, ali da nema rezultata ni posle godinu dana.

"Makar mi nismo o svemu tome informisani", dodao je Ivanović.

On je naveo da to zavisi od profesionalnosti ljudi koji taj posao treba da rade.

Na pitanje da li se ulaže dovoljno napora da počinioci i nalogodavci budu pronađeni, on je rekao da je to teško proceniti.

"Ako ga procenjujem kroz proteklo vreme, ne vidim da se ulaže dovoljno", rekao je Ivanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Novom groblju je danas održan godišnji pomen Oliveru Ivanoviću

Izvor: Beta Video, 12.Jan.2019

BEOGRAD - U Aleji zaslužnih gradjana na Novom groblju danas je održan godišnji pomen ubijenom lideru Gradjanske inicijative (GI) SDP Oliveru Ivanoviću, u prusustvu rodbine, kolega iz GI SDP, poštovalaca. Pomenu su prisustvovali i nekadašni predsednik Srbije Boris Tadić, predstavnici Saveza za...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Održan pomen Oliveru Ivanoviću: U prisustvu porodice i prijatelja obeležena prva godišnjica ubistva lidera SDP (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019

U prisustvu porodice, prijatelja i poštovalaca njegovog rada, na pomen je održan u 11 časova..Pomen ubijenom lideru Građanske inicijativa "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću održan je danas na Novom groblju u Beogradu...Na Novom groblju su bili i lider Saveza za Srbiju, Dragan Đilas,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.