Počinje protest u Novom Sadu

Izvor: OkRadio.rs, 12.Apr.2013, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje protest u Novom Sadu

U Novom Sadu je nešto oko 17h počeo protest "Stop razbijanju Srbije" sa koga će, kako je najavljeno, biti poslata poruka da u Vojvodini nema mesta separatizmu. Kako je najavljeno, biće upućen poziv pokrajinskoj vlasti da se povuče i raspiše vanredne izbore. Uz zvuke doboša pristalice SNS predvođeni gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, potpredsednicima SNS Igorom Mirovićem i Goranom Kneževićem, liderom Pokreta socijalista Aleksandrom Vulinom i funkcionerkom stranke Majom Gojkovićem stigle su na plato ispred Vlade Vojvodine. Priključili su im se pristalice socijalista na čelu sa potpredsednikom stranke Dušanom Bajatovićem i čelnicima pokrajinskog SPS i JS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Počeo protest protiv Pajtićeve deklaracije

Izvor: Blic, 12.Apr.2013

U Novom Sadu je nešto posle 17 časova počeo protest "Stop razbijanju Srbije" sa koga će, kako je najavljeno, biti poslata poruka da u Vojvodini nema mesta separatizmu i upućen poziv pokrajinskoj vlasti da se povuče i raspiše vanredne izbore...Protest "Stop razbijanju Srbije" organizuje više udruženja,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.