Jedna osoba poginula, dve teško povređene u nesreći kod Mataruške Banje

Izvor: Blic, 02.Mar.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula, dve teško povređene u nesreći kod Mataruške Banje

U saobraćajnoj nesreći koja se prethodne noći dogodila na putu Kraljevo - Mataruška Banja, jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene.

Sinoć, oko 23 časa, sudarili su se "kia magnetis", kojim je iz Kraljeva ka Mataruškoj Banji upravljao V.G. (44) sa suvozačem I.N. (30), oboje iz Kraljeva, i "opel astra", kojim je ka Kraljevu iz Mataruške Banje upravljao R.M. (52).

Svi povređeni su odmah nakon sudara prebačeni u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde im je ukazana lekarska pomoć, ali je R.M. iz Mataruške Banje, vozač "opel astre" noćas preminuo.

Pričinjena materijalna šteta u ovoj nezgodi procenjena je na 250.000 dinara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća u Mataruškoj Banji

Izvor: RTS, 02.Mar.2014

Jedna osoba je poginula, a dve povređene u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo - Mataruška Banja, kada su se sudarila dva automobila. Vozač "opel astre" noćas je preminuo u kraljevačkoj bolnici. ..U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Kraljevo - Mataruška Banja, u Mataruškoj Banji,...

Nastavak na RTS...

Stradao u udesu kod Kraljeva

Izvor: B92, 02.Mar.2014

Kraljevo -- U saobraćajnoj nezgodi koja se prethodne noći dogodila na putu Kraljevo - Mataruška Banja, jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene...Sinoć, oko 23 časa, sudarila su se dva automobila kraljevačkih registarskih oznaka i to "kia magnetis", kojim je iz Kraljeva ka Mataruškoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.