PSI RATA od sledeće nedelje u bioskopima (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Avg.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSI RATA od sledeće nedelje u bioskopima (FOTO) (VIDEO)

„Psi rata“ je novi film zasnovan na istinitoj priči proslavljenog reditelja Toda Filipsa, a po scenariju koji su napisali Džejson Smilović i Stiven Čin.

Scenario je baziran na članku Gaja Lavsona, objavljenom u časopisu Rolling Stone, a sa Jonah Hillom i Milesom Tellerom kao trgovcima oružjem, zabava je zagarantovana

Inače,po Lavsonov članku napisana je i knjiga „Arms and the Dudes", a ostvarenje prati priču o dvojici trgovaca oružjem Dejvidu Pekozu i Efraimu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Diveroliu.

Foto: Promo/blitz.rs

Film se snimao na lokacijama od Rumunije do Majamija, a snimanje je počelo u martu 2015. i završeno početkom 2016.

Tod Filips, zaslužan za trilogiju "Mamurluk",snimio je vrhunski ratni film prema neverovatnoj istinitoj priči o dvojici dvadesetogodišnjaka Davidu Packouzu i Efraimu Diveroliu, koji su uspeli da potpišu 300 miliona vredan ugovor sa Pentagonom za snabdevanje oružijem saveznika u Avganistanu.



U filmu ih pratimo na putu apsurda političkog sveta i internacionalnog trgovanja oružjem, koji će završiti tako što su optuženi za prevaru.

U filmu glavne uloge tumače: Jonah Hill, Miles Teller, Ana de Armas, J. B. Blanc i kao specijalni gost Bradley Cooper.

Film u bioskope dolazi u četvrtak 18. avgusta.

(Telegraf.rs / PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.