Izvor: B92, 27.Apr.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREGLED STAMPE

U Pregledu stampe danas prenosimo intervju sa generalom Dragoljubom Ojdanicem iz "NIN-a", kao i uvodnik vikend broja lista "Danas". Iz "Politike" prenosimo tekst o uslovima koje Jugoslavija treba da ispuni pre ulaska u program Partnerstvo za mir, a iz "Blica" tekst o nestanku dvanaestogodisnjaka iz Decije klinike u Veterniku 1995. godine, cija sudbina ni sedam godina kasnije nije rasvetljena.

Strana stampa - 'Ovih dana, [Jean-Marie] Le Pen pokusava da se prikaze umerenijim kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi se distancirao od skandala u proslosti. On je i dalje otvoreni protivnik imigracije. Jos uvek zastupa ekstremne nacionalisticke, eurofobicne i antiamericke poglede, ali pazi da ne kaze nesto sto bi mu zalepilo antisemitsku etiketu i vezalo ga za tekuci talas nasilja u Francuskoj,' pise izraelski dnevnik Ha'aretz, prenosi Guardian.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.