PLEJ-OF (Ž): Partizan preko Zvezde do finala

Izvor: Mondo, 23.Mar.2013, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLEJ-OF (Ž): Partizan preko Zvezde do finala

Crno-bele devojke boriće se za još jednu titulu šampiona sa Radivojem Koraćem.

Košarkašice Partizana plasirale su se u finale prvenstva Srbije, pošto su sa 2:0 u polufinalnoj seriji slavile protiv Crvene zvezde.

Posle trijumfa sa 89:63 u Hali sportova, izabranice Marine Maljković u drugom meču pobedile su crveno-bele još ubedljivije sa 95:73.

Najbolja u ekipi Partizana bila je Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dabović sa 24 poena i četiri skoka, dok je Marina Mandić dodala 16 uz tri skoka, a Kristina Baltić upisala je 14 poena i devet uhavaćenih lopti.

Crno-bele su tako došle do trećeg trijumfa u večitim derbijima ove sezone, pošto su prethodne bile bolje i u četvrtfinalu Kupa Milana Cige Vasojevića.

U ekipi Zvezde istakla se Nataša Kovačević sa 15 poena i osam skokova.

Partizan će se za novu titulu boriti sa Radivojem Koraćem, koji je takođe sa 2:0 u seriji eliminisao Vojvodinu.

Beogradska ekipa je u prvom duelu slavila sa 68:60, a potom su bile bolje i u Novom Sadu sa 78:69.

(Beta, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Partizan i Radivoj Korać za titulu

Izvor: B92, 24.Mar.2013, 00:35

Košarkašice Partizana i Radivoja Koraća boriće se za titulu u Prvenstvu Srbije...Partizan je sa 2-0 u polufinalnoj seriji slavio protiv Crvene zvezde, dok je Radivoj Korać isitm rezultatom bio bolji od Vojvodine...Posle trijumfa sa 89:63 u Hali sportova, izabranice Marine Maljković u drugom meču...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.