PATULJCI LOPOVCINE

Izvor: Kurir, 25.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PATULJCI LOPOVCINE

Banda ovih niskih ljudi na lukav način potkrada turiste u busu

Kriminalne grupe u Britaniji koriste patuljke za krađu kofera na dužim relacijama, najčešće u autobusima i ostavama za prtljag na železničkim stanicama, jer na terminalima nema kamera koje bi mogle da zabeleže počinioce krađa.

Naime, patuljci, zajedno sa svojim kompanjonima, sakriju se u kofere u koje bez problema staju, sačekaju da autobus krene, a onda neprimetno polaze u akciju. Do sada je ukraden >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veliki broj mobilnih telefona, laptopova, velike količine novca i nakita.

Sličan problem pogađa i mesta gde putnici i po par dana ostavljaju veliki prtljag, jer patuljci tada imaju dovoljno vremena da preko noći „prekopaju“ sve torbe i ukradu ono najvrednije iz njih. Nakon brojnih prijava, nikome nije bilo jasno na koji način sa dobro obezbeđenih mesta nestaju stvari.

O kakvoj je akciji reč, glumac Aleks Fil je ekskluzivno pokazao. Fil je ušao u kofer standardne veličine i zatvorio se.

- Bez problema uđem u njega i mogu vam reći da je u njemu jako udobno. Kad jednom uđem, ostalo je lako - rekao je je Fil.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.